Mușchiul File Matache Măcelaru’ este atent pregătit, în 12 zile, din cotlet de porc premiat la categoria Marele Gustos. Mușchiul este lăsat în baiț, apoi afumat o dată la cald, să se prindă condimentele, și încă o dată la fum rece de fag. Cine mai face asta?

Gramaj: vrac.

Ingrediente: cotlet de porc, apă,proteină animală de porc, sare, stabilizator (trifosfați),dextroză, proteină din lapte, condimente și extracte de condimente, antioxidanti (ascorbat de sodiu), piper, conservant (nitrit de sodiu). Produsul poate conține urme de: țelină, lactoză.

Valori nutriționale medii per 100g produs:

Valoare energetică: 430 kJ / 102 kcal

Grăsimi: 2 g din care

Acizi grași naturali: 0,9 g

Glucide: 1 g din care din care:

Zaharuri: 1 g

Proteine: 19 g

Sare: 1,85 g

Termen de valabilitate: 30 de zile.

Condiții de păstrare: 5-8°C