Donează și tu!

Imaginea încarcată trebuie să aibă maxim 50 MB

371

Cum te înscrii

Activarea este disponibilă în perioada 28 Noiembrie - 22 Decembrie


1. Îți pozezi micul-dejun,
prânzul sau cina.
2. Încarci poza pe site.
3. Ai adăugat
un produs în coș!
4. Un share =
1 produs în plus

Cum ajut?

De sărbători vrem să-i ajutăm alături de tine și pe cei pentru care tradiționala masă de Craciun nu este un obicei.

Așadar, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți o poză cu masa ta plină, fie mic-dejun, prânz sau cină, până pe 23 Decembrie, iar noi vom umple coșul cu bunătăți sănătoase Cris-Tim și îl vom dona celor care au nevoie!

Fiecare poză înseamnă un produs donat.
Nu uita, poți urca o singură poză pe zi, și maxim 3 pe toată perioada campaniei, iar imaginea chiar trebuie să fie făcută de tine.


Înscrie poza

Cauze

Grija pentru oameni este una dintre cele mai importante valori Cris-Tim. De aceea, pentru că ne propunem să le fim aproape mereu, de aceste sărbători încercăm să ajutăm și mai mult! Află-le poveștile și vezi cum poți ajuta.


Niciodată Singur

Orice vârstnic merită o bătrânețe demna si liniștită, însă mulți dintre ei se simt singuri și vulnerabili, trăind în izolare cu problemele pe care le au.

Tocmai de aceea, Asociația Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor vine în ajutorul lor cu suport la domiciliu sau în cămine, excursii, ieșiri și sprijin din partea voluntarilor și a comunității.

Află mai multe

SOS Satele Copiilor România

Din ce în ce mai mulți copii pierd sau riscă să piardă îngrijirea familiei lor biologice.

ONG-ul SOS Satele Copiilor România își desfășoară activitatea prin 3 programe la nivel național, oferindu-le copiilor sprijin, planuri individualizate, șansa de a-și exercita drepturile și întărirea capacității familiei lor.

Află mai multe

Crucea Roșie Română

Societatea Națională de Cruce Roșie din România este o organizație non-profit care sprijină comunitățile să facă față suferinței umane în cazul dezastrelor sau situațiilor de criză, prin acțiuni umanitare.

Înființată în 1876, Crucea Roșie România și-a început activitatea în actualul sediu al Spitalului Colțea din București.

Află mai multe

Nu știi ce este
Eticheta Curată?

Pentru că vrei să-i oferi familiei tale doar ce este mai bun, am îmbunătățit rețeta tuturor produselor Cris-Tim pe care le îndrăgești.

Fără monoglutamat de sodiu, fără soia, fără gluten și fără amidon. Iar mai nou, chiar și fără caragenan! Totul a fost posibil datorită noilor tehnologii introduse, în exclusivitate în România, cât și inovațiilor la nivel de rețetă.

Caută la raft toate produsele Cris-Tim cu noua Etichetă Curată!

Află mai multe

Valorile
Companiei

Cris-Tim este una dintre cele mai cunoscute companii de pe piața de mezeluri din România, la baza căreia stau câteva valori importante: grija pentru oameni, responsabilitatea, inovația, tradiția și calitatea. Oferim o gamă diversificată de produse alimentare, sigure și proaspete.

Așa am clădit Cris-Tim. Suntem mândri de relația strânsă pe care o avem cu clienții nostri și suntem hotărâți să fim aproape de ei și de partenerii noștri mai departe, pentru a construi împreună viitorul pe care ni-l dorim.

Află mai multe

Produse participante