Garantia calitatii

"Suntem mandri si onorati sa stim ca beneficiem de increderea consumatorilor, lucru care ne obliga, in acelasi timp, sa ne dedicam in continuare realizarii de produse sigure si de inalta calitate care sa satisfaca toate exigentele, nevoile si gusturile clientilor."

Management Calitate Cris-Tim

In toate unitatile Cris-Tim respectarea calitatatii, sigurantei produselor si protectia mediului inconjurator este obiectivul nostru principal. Tocmai din acest motiv, obtinerea certificarilor de calitate este doar confirmarea faptului ca avem grija sa respectam cele mai inalte standarde. Intregul lant de productie si distributie a produselor noastre respecta cu strictete normele impuse de Uniunea Europeana in acest domeniu.

Aplicam cele mai exigente cerinte in toate aspectele care tin de activitatea de zi cu zi, cerinte stipulate in standardele internationale ISO. Cris-Tim a implementat si certificat o serie de sisteme de management a calitatii si sigurantei alimentului precum si a protectiei mediului conform ISO 22000:2005 si ISO 14001:2009, standarde ce garanteaza produse sigure si de inalta calitate.

Certificarile au fost emise de Germanischer Lloyd si DNV Business Assurance, unele dintre cele mai prestigioase grupuri de audit din Europa si din lume.