Mezeluri

Cris-Tim se identifica, practic, cu productia si comercializarea de mezeluri proaspete si gustoase. "Motorul" acestui proces complex este Fabrica Recunostinta, o facilitate moderna de productie din Filipestii de Padure, judetul Prahova.

Cu o suprafata de 15.000 mp si 800 de angajati, Recunostinta este cea mai importanta investitie din zona si una dintre cele mai moderne fabrici de mezeluri din Romania. Capacitatea de productie este de 150 tone/zi, iar echipamentele performante respecta toate normele UE din domeniu. Se adauga un laborator de cercetare dotat cu cele mai performante echipamente necesare analizelor fizico-chimice si microbiologice specifice.

Fluxul tehnologic este organizat pe 4 sectii direct procesatoare (mezeluri fiert-afumate, specialitati, produse crud-uscate si transare-carmangerie) plus doua sectii adiacente procesarii (receptie-depozitare-pregatire materii prime si feliere/ambalare produs finit).

Fiecare etapa de productie respecta standarde exigente. Angajatii nostri sunt bine pregatiti si aplica cu profesionalism normele de securitate a alimentului specificate in procedurile de calitate.

La Cris-Tim am inteles ca resursele naturale sunt la fel de pretioase ca viata. Pentru asta am investit intr-o statie de epurare a apei si am incheiat un parteneriat cu Genesis Biopartner pentru furnizarea de abur tehnologic obtinut din surse regenerabile.

mezeluri1 mezeluri2 mezeluri3