Lactate

Fabrica de lapte „Mugura” reprezintă împlinirea unui vis care a început în urmă cu 10 ani. Ea rotunjeşte ciclul care începe cu semănarea câmpurilor, continuă cu creşterea vacilor de lapte şi se încheie pe mesele consumatorilor, cu produse proaspete si gustoase.

Fabrica are o capacitate de prelucrare de până la 5 000 litri de lapte zilnic şi este dotată cu echipamente moderne si eficiente, care permit obţinerea unor produse de calitate. În plus, pe întregul lanţ de producţie sunt respectate standarde stricte de calitate şi igienă.

Trasabilitatea este punctul nostru forte. Calitatea laptelui este garantată, acesta provenind exclusiv de la vacile crescute în fermă şi hrănite cu furaje produse pe terenurile EcoFerm. Lângă fabrică a fost construit un grajd ultra modern în care sunt adăpostite vacile, iar laptele este transferat direct din sala de muls în fluxul de producţie al fabricii.

În acest moment producem iaurt simplu, grecesc sau slăbuţ , smântână, lapte bătut, sana şi chefir.  Produsele noastre se găsesc în magazine sub brandul Mugura. Sunt produse sănătoase şi savuroase, care vă aduc aminte de gustul meselor pregătite de bunici cu dragoste şi pricepere.

ferma1 ferma2 lactate-mugura