Viziune - Misiune - Valori

radu-timis-2Cris-Tim este una dintre cele mai cunoscute companii de pe piata de mezeluri din Romania. Este o afacere care a crescut si s-a dezvoltat datorita pasiunii si entuziasmului Cristinei si lui Radu Timis.

Filozofia Cris-Tim se invarte in jurul a catorva concepte cheie: familie, calitate, seriozitate si creativitate. Sotii Timis au considerat intotdeauna angajatii si clientii Cris-Tim ca o extensie a familiei lor, iar deciziile de business pe care le-au luat pana acum reflecta acest lucru.

In Cris-Tim toata lumea stie, fara a simti nevoia unei verbalizari concrete, ce anume uneste si ce duce compania inainte. Ceva in compania noastra respira, e cald, e fluid, se transmite din om in om si ne leaga mai mult decat orice program sau strategie de dezvoltare: este sentimentul de a fi parte dintr-o mare si adevarata familie.

In randurile de mai jos vom da nume tuturor lucrurilor si credintelor care definesc Cris-Tim. Este povestea oamenilor din Cris-Tim, spusa direct, cu curaj, asa cum se face intr-o familie.

Pentru Cris-Tim, viziunea nu este in mod primordial despre companie, ci despre oameni: Cris-Tim crede intr-un viitor in care toti oamenii vor manca sanatos, iar mezelurile vor fi mereu alimente gustoase si nutritive.

In Cris-Tim lucrurile se fac pentru a aduce bucurie, bunastare si sanatate oamenilor. Misiunea fiecaruia dintre noi este sa ofere tot ce are mai bun si cautam, in permanenta, tehnologii si metodologii care sa ne ajute sa mergem mai departe pe drumul inovatiei puse in slujba consumatorilor.

Valorile care definesc liantul ce construieste spiritul Cris-Tim au fost, inca de la inceputurile companiei, fundamentul existentei, evolutiei si deciziilor Cris-Tim: grija pentru oameni, responsabilitatea, inovatia, traditia si calitatea.

Suntem mandri de relatia stransa pe care o avem cu consumatorii nostri. Am fost intodeauna deschisi si onesti cu clientii nostri si acest lucru se regaseste pe deplin in increderea de care ne bucuram in randul acestora.

Toti cei din Cris-Tim suntem hotarati sa continuam sa fim aproape de clientii si de partenerii nostri pentru a construi impreuna viitorul pe care il dorim. Si vom face acest lucru respectand oamenii, mediul inconjurator si principiile unei dezvoltari sustenabile.

Radu Timis - Presedinte Cris-tim