Inovatie

De la bun inceput, Cris-Tim a investit masiv in tehnologii inovatoare, in metodologii si procese de lucru care sa garanteze o calitate exceptionala. Innovatia este o misiune continua Cris-Tim. O misiune care cere timp, resurse, dar mai presus de toate acestea, dedicatie si respect pentru consumatori si raspuns la nevoile lor.

In ultimii trei ani am investit aproximativ 15 milioane de euro in echipamente de ultima generatie si cercetare. Fabrica de la Recunostinta este dotata cu unul dintre cele mai moderne laboratoare fizico-chimice din Romania, unde se testeaza fiecare lot de produse care iese de pe linia de productie.

O data cu introducerea, in anul 2011, a Tehnologiei prin Inalta Presiune, Cris-Tim se angajeaza ferm pe drumul inovatiei si al tehnologiei puse in slujba consumatorului.

Cris-Tim este singurul producator de mezeluri din Romania care utilizeaza Tehnologia prin Inalta Presiune, o inovatie in domeniul sigurantei alimentului. Tehnologia prin Inalta Presiune este o modalitate naturala de conservare a alimentelor utilizand apa rece. Produsele, ambalate si etichetate, sunt scufundate in apa rece si apoi, cu ajutorul unei pompe de mare putere, se aplica o presiune de 6000 bari. Acest proces asigura distrugerea bacteriilor din interiorul ambalajului, prelungind in mod natural termenul de valabilitate al produsului.

inovatie1 inovatie2 inovatie3