Inovăm de peste 25 de ani.
Și suntem abia la început.

Valorile Companiei

Cris-Tim este una dintre cele mai cunoscute companii de pe piața de mezeluri din România, la baza căreia stau câteva valori importante: grija pentru oameni, responsabilitatea, inovația, tradiția și calitatea. Oferim o gamă diversificată de produse alimentare, sigure și proaspete.

Așa am clădit Cris-Tim. Suntem mândri de relația strânsă pe care o avem cu clienții nostri și suntem hotărâți să fim aproape de ei și de partenerii noștri mai departe, pentru a construi împreună viitorul pe care ni-l dorim.

Vezi mai mult >

Povestea Noastră

1992
Primul chioșc Cris-Tim.

Primul chioșc Cris-Tim, ce avea numai 12mp.

1995
Prima fabrică de mezeluri.

Prima fabrică de mezeluri, cu o capacitate zilnică de 2 tone.

1997
O nouă fabrică.

O nouă fabrică, cu o capacitate zilnică mai mare: 20 t/zi.

2000
Inaugurăm Secția de Tranșare de la Filipeștii de Pădure.

Personal dedicat și cele mai bune utilaje din domeniu.

2000
Deschidem prima secție de producție a Fabricii Recunoștința.

Deschidem şi prima secție de producție a Fabricii Recunoștința, cu o capacitate de 40 t/zi.

2002
Anul Salamul Săsesc.

Anul celui mai vândut şi apreciat salam din România: Salamul Săsesc.

2002
Deschidem primul depozit logistic din țară.

Deschidem primul depozit logistic din țară, în Iași.

2003
Noua gamă de produse crud-uscate

Ne mărim portofoliul cu noua gamă de produse crud-uscate

2004
Deschidem prima fabrică de Catering-Ready Meal din București.

Deschidem prima fabrică de producție Catering-Ready Meal din București, sub brandul Bunătăți.

2005
Finalizăm proiectul Recunoștința.

Finalizăm proiectul Recunoștința, căruia i se adaugă două fabrici noi, în care se produc salamurile fiert afumate, șunca și specialitățile.

2006
Deschidem depozitele logistice din Cluj și Mogoșoaia.

Mai aproape de 2 zone foarte importante din strategia de business Cris-Tim.

2006
Construim stația de epurare de la Filipeștii de Pădure

Investițiile de dezvoltare continuă prin această nouă stație de epurare.

2006
Lansăm trei ambalaje inovatoare.

Lansăm trei ambalaje inovatoare: Fresh Box, Ideal Pack și Safe Pack.

2007
Deschidem cel de-al șaselea depozit logistic.

Deschidem cel de-al șaselea depozit logistic din țară, la Galați.

2008
Deschidem încă două depozite logistice în țară.

Deschidem încă două depozite logistice în țară, la Constanța și Brașov

2009
Deschidem al nouălea depozit logistic.

Deschidem al nouălea depozit logistic, în Filipeștii de Pădure.

2011
Introducem în premieră pentru România Tehnologia de Înaltă Presiune.

Introducem în premieră pentru România Tehnologia de Înaltă Presiune, un proces de conservare a alimentelor 100% natural.

2011
Achiziționăm brand-ul Matache Măcelaru’.

Suntem mândri de una dintre cele mai importante achiziții ale grupului, brand-ul Matache Măcelaru’.

2012
Introducem prima gamă de mezeluri fără E-uri și fără conservanți

Gama inovativă era formată din Mușchi file, Șuncă de curcan, Șuncă de porc, Șuncă de vită și Șuncă de pui.

2012
Lansăm prima gamă de produse lactate, Mugura.

Deţinută de Ecoferm, una dintre cele mai moderne ferme agricole din România, Mugura este o gamă românească de produse lactate care face parte din grupul Cris-Tim.

2014
Lansăm noua gamă de mezeluri feliate Cris-Tim și Matache Măcelaru’.

Lansăm noua gamă de mezeluri feliate Cris-Tim și Matache Măcelaru’ şi inaugurăm o nouă linie de ambalare.

2015
Construim secția de Salam de Sibiu în Filipeștii de Pădure.

Construim secția de Salam de Sibiu în Filipeștii de Pădure și mărim capacitatea de producție a secției crud-uscate.

2016
Deschidem cea de-a doua fabrică de producție catering – ready meal.

Deschidem cea de-a doua fabrică de producție catering – ready meal în Filipeștii de Pădure: gama grătare și bechamel.

2016
Lansăm gama de produse Gostat și extindem gama Bunea Haiducul.

Extindem gama de branduri prin Gostat cu gusturi de demult uitate, reinventate acum de Cris-Tim într-o nouă manieră.

2017
Lansăm campania „Eticheta Curată”

Noile tehnologii introduse în exclusivitate în România și inovațiile la nivel de rețetă, permit produselor Cris-Tim să poartă cu mândrie Etichetă Curată! Acest lucru atestă că acestea NU CONȚIN monoglutamat de sodiu, soia, gluten, amidon, MDM si arome artificiale.

Garanția Calității

Obiectivul principal al tuturor punctelor Cris-Tim este respectarea calității, siguranța produselor și protecția mediului înconjurător. De aceea, obținerea certificatelor de calitate este confirmarea faptului că respectăm cele mai înalte standarde. Întregul lanț de producție și distribuție a produselor noastre respectă cu strictețe normele impuse de Uniunea Europeană.

Cu o istorie de peste 24 de ani, Cris-Tim este liderul pieţei româneşti de mezeluri, oferind întotdeauna consumatorilor săi produse sigure, proaspete și savuroase, realizate cu ajutorul celor mai moderne tehnologii de procesare şi certificate prin sistemele de management al siguranţei alimentului (FSSC 22000; ISO 22000:2005), al protecţiei mediului (ISO 14001:2004) și al sănătății și securității ocupaționale ( ISO 18001:2007).

Certificările au fost emise de Germanischer Lloyd și DNV Business Assurance, unele dintre cele mai prestigioase grupuri de audit din Europa și din lume.

ISO 22000:2005 - Sistem de management al siguranței alimentului

Ce reprezintă?
Un Sistem de Management al siguranţei alimentului ,sistem conform căruia, produsul alimentar nu va dauna consumatorului dacă este preparat şi/sau consumat potrivit utilizării prevăzute. Acest sistem evaluează şi controlează toate pericolele fizice, chimice sau biologice, care sunt generate de materii prime, spaţii de producţie, mediul de lucru, personal, echipamente sau procesele de producţie.

Avantaje:
– Principalul obiectiv al organizaţiei îl reprezintă siguranţă alimentului şi respectarea cerinţelor legale referitoare la siguranţă alimentului
– Toate aspecte organizaţiei (performanţele proceselor, competenţă personalului, produsele, serviciile) se îmbunătăţesc în mod continu
– Demonstrează abilitatea de a controla pericolele la siguranţă alimentului, în scopul furnizării de produse finale sigure, care să îndeplinească cerinţele de siguranţă a alimentului agreate de clienţi/ consumatori şi Autorităţile de Reglementare îndomeniu ( ANSVSA, ANPC, MADR, Ministerul Sănătăţii)
– Are interesul major de a-şi propune să îmbunătăţească satisfacţia clienţilor prin controlul eficient al pericolelor la siguranţă alimentului.

ISO 18001:2008 - Sistemul de management al sănătății și securității ocupaționale

Ce reprezintă?
Un Sistem de Management al Sănătăţii şi Securităţii Ocupaţionale, specifică procesele pentru continuă îmbunătăţire a performanţelor organizaţiei , în ceea ce priveşte sănătatea şi securitatea muncii, şi în acelaşi timp, conformitatea acestora cu legislaţia în vigoare. Acest Sistem de Management poate fi perfect integrat în planul de afacere general specific organizaţiei

Avantaje:
– Percepţia favorabilă din partea furnizorilor, clienţilor şi a Autorităţilor Guvernamentale ( ISU, ITM)
– Crearea unui sistem de muncă cu riscuri scăzute de accidentare şi/sau îmbolnăvire profesională
– Realizarea unui control mai eficient asupra factorilor de risc de accidentare şi / sau îmbolnăvire profesională
– Transparenţă şi eficacitatea managementului sănătăţii şi securităţii ocupaţionale, prin transpunerea rezultatelor evaluărilor de risc, auditurilor, inspecţiilor
– Obţinerea unor performanţe superioare din partea angajaţilor, prin asigurarea „stării de bine” la locul de muncă

ISO 14001:2004 - Sistemul de management al protecției mediului

Ce reprezintă?
Implementarea şi certificarea unui sistem de management de mediu reprezintă adoptarea unei
abordări sistematice în vederea tratării aspectelor de mediu ale unei organizaţii. Sistemul de management de mediu constituie un „instrument” util, care permite organizaţiilor de orice mărime să controleze impactul activităţilor, produselor, serviciilor lor asupra mediului înconjurător

Avantaje:
Îmbunătăţirea imaginii organizaţiei / companiei în faţă clienţilor, a Autorităţilor Publice (Garda Naţională de Mediu, Sistemul de Gospodărire a Apelor, Agenţia de Protecţia Mediului)
– Asigură accesul la licitaţii (din ce în ce mai mulţi organizatori de licitaţii impun că o condiţie de selecţie existenţa unui Sistem de Management Mediu certificat)
– Asigură clienţii că pot avea încredere în organizaţie. În condiţiile în care foarte mulţi oameni sunt îngrijoraţi de situaţia mediului înconjurător, o certificare ISO 14001 poate să fie un mare plus pentru încrederea clienţilor;
– Previne poluarea. Poluarea este una dintre marile probleme ale lumii, motiv pentru care prevenirea ei trebuie să fie unul dintre scopurile principale ale fiecărei organizaţii. Certificarea ISO 14001 previne poluarea şi asigura firma că nu contribuie activ la înmulţirea acesteia în lume

ISO 9001:2008 - Sistemul de management al calității

Ce reprezinta?
Certificarea ISO 9001 reprezintă o formă prin care organizaţia poate confirmă bunele practici implementate în interiorul sau şi, astfel, poate să-şi asigure dezvoltarea portofoliului de clienţi. Totodată pe o piaţă puternic concurenţială, certificarea ISO 9001 poate reprezenta şi o formă de departajare de competitorii organizaţiei.

Avantaje:
– Este necesar şi util îndeosebi pe pieţele puternic concurenţiale
– Asigură accesul la licitaţii ( din ce în ce mai mulţi organizatori de licitaţii impun că o condiţie de selecţie existenţa unui Sistem de management al calităţii certificat)
– Inspiră încredere terţilor în ceea ce priveşte calitatea organizaţiei, confirmată „zi de zi” prin respectarea angajamentelor asumate.
– Există şi situaţii când certificarea ISO 9001 nu este impusă de piaţă, ci este solicitată de către o entitate de reglementare superioară care are putere asupra organizaţiei (autoritate legală, client important, partener de afaceri, furnizor,etc). În acest caz, entitatea superioară vrea să se convingă că organizaţia care se certifica da suficientă încredere în raport cu activităţile prestate (este orientată către client/ cetăţean, are un mod de lucru prin care se asigura atingerea obiectivelor stabilite)

FSSC 22000 - Sistem de management al siguranței alimentului

Ce reprezintă?
Un Sistem de Management al siguranţei alimentului ,sistem ce acoperă cerinţele cheie ale multor standarde şi programe de siguranţă alimentară existente, inclusiv: GMP, HACCP, IFS şi GlobalGAP. FSSC 22000 este standardul cel mai cuprinzător, pentru că încorporează pe deplin ISO 22000:2005, programe preliminare specifice sectorului (PRPs), cum ar fi ISO / TS 22002-1 şi etapele de aplicare ale CODEX Alimentarius.

Avantaje:
– Standardul FSSC 22000 este recunoscut de Iniţiativa Globală pentru Siguranţă Alimentară (GFSI). Această permite organizaţiei utilizarea standardului FSSC 22000 pentru îndeplinirea cerinţelor a numeroşi retaileri de la nivel global din domeniul alimentar, în cadrul unui sistem unitar de management privind siguranţă alimentară, recunoscut internaţional
– Toate aspectele organizaţiei (performanţele proceselor, competenţă personalului, produsele, serviciile) se îmbunătăţesc în mod continuu;
– Demonstrează abilitatea de a controla pericolele la siguranţă alimentului, în scopul furnizării de produse finale sigure, care să îndeplinească cerinţele de siguranţă a alimentului agreate de clienţi/consumatori şi Autorităţile de Reglementare( ANSVSA, ANPC, MADR, Ministerul Sănătăţii)
– Are interesul major de a-şi propune să îmbunătăţească satisfacţia clienţilor prin controlul eficient al pericolelor la siguranţă alimentului.

Echipa Noastră

Cris-Tim a început în familie. Tot așa am și continuat, mărindu-ne familia puțin câte puțin.
Iată-i pe câțiva dintre cei ce au ales să se dezvolte alături de noi.

Cristina Timiș
Vicepreședinte Cris-Tim
Radu Timiș
Președinte Cris-Tim
Radu Timiș Jr.
Director Comercial
Ștefan Timiș
Director Operațiuni Strategice
Denisa Spurcaciu
Manager Fabrică Catering
Nicoleta Ene
Director Producție și R&D
Oana Itco
Manager General Fabrica Recunoștinta
Răzvan Furtună
Director Financiar

Cariere

În Cris-Tim toată lumea ştie, fără a simţi nevoia unei verbalizări concrete, ce anume uneşte şi ce duce compania înainte. Ceva în compania noastră respiră, e cald, e fluid, se transmite din om în om şi ne leagă mai mult decât orice program saustrategie de dezvoltare: este sentimentul de a fi parte dintr-o mare şi adevărată familie.

Alătură-te şi tu familiei Cris-Tim!

Posturi disponibile Eco-Ferm



Posturi disponibile Impex Cris-Tim



Posturi disponibile Cris-Tim 2 Prodcom



Nu ți se potrivește niciun job?

Trimite doar CV-ul